NOGOMET I AUTOMOBILI

Kakva je to tajna veza između Josea Mourinha i Jaguara?

01.02.2017 u 15:47

Bionic
Reading

Nakon što je postao jedan od prvih ljudi koji je vozio električni SUV F-Pace prošle godine, Jose Mourinho sada je direktorski isprobao Jaguarov admiralski brod - XJ

Poznati nogometni trener i bivši centralni vezni se provozao kroz Manchester u XJ-u, držeći motivacijski govor. "Jaguar za mene predstavlja strast i performanse. Jedna je stvar igrati za klub, ili trenirati klub, a drugo je igrati ili trenirati sa strašću, i osjetiti strast, i mislim da su Jaguar automobili također takvi. Osjećate strast koju ulažu u svoje automobile ", rekao je 54-godišnji Portugalac.

Mourinho je objasnio svoj stav što se tiče nogometaša koji idu u Kinu za ogroman novac: “Nemam ništa protiv toga, oni su odlučili ozbiljnu karijeru u nogometu mijenjati za ozbiljan novac. To je njihov život i njihov izbor. “

Što se tiče XJ-a, u svom je sadašnjem obliku posljednjih 8 godina, iako je bio redizajniran sredinom 2015. godine, kada je proizvođač automobila napravio nekoliko vanjskih promjena i u kabini i na ostalim dijelovima automobila. 

Jose Mourinho i Jaguar XJ Autor: Jaguar

Tako je tvrtkin je vrhunac ponude također dobio električni servo upravljač i više snage od 3.0-litrenog V6 dizela, koji isporučuje 300 konja i 700 Nm okretnog momenta.

Prodaja XJ-a je na domicilnom tržištu 2016. porasla za 11 posto u odnosu na prethodnu godinu. 

Jose Mourinho i Jaguar XJ Izvor: Promo fotografije / Autor: Jaguar