inspiracija u igri halo

Kad se spoje Swarovski i gejming: Pogledajte komade paprene cijene

02.12.2021 u 11:20

Bionic
Reading

Ova kolekcija poznatog austrijskog proizvođača s tematikom igre Halo uključuje artikle vrijedne preko 2000 dolara. Dio prihoda od prodaje ide u dobrotvorne svrhe

Austrijski proizvođač kristala Swarovski predstavio je kolekciju Halom inspiriranih umjetnina. Kao što piše u službenoj objavi: 'Junaštvo i čudo se spajaju. Dvadeset godina nakon zore jedne od najvećih franšiza gejminga, Halo opet pokreće avanturu punu mašte'.

Prvi komad je minijaturna kaciga Master Chiefa napravljena od bijelog kristala i sa zaštitom za oči u zlatnoj boji. Riječima iz Swarovskog: 'Prateći tematike beskonačnog istraživanja i neograničene mašte, ova kaciga Master Chiefa opipljiv je podsjetnik da svaki cilj zahtjeva rad'.

U slučaju da vam kaciga nije dovoljno luksuzna, tu je i energetski mač iz Covenanta. Swarovski tvrdi da će se uz njega 'upriličiti junak za svaku avanturu koji će doći sa snagom Energetskog mača u obliku kristala'.

PC Gamer naglašava da kolekcija dolazi u 20 komada te da će se prodavati kao dio dobrotvorne kampanje Games Outreach koja traje od 9. do 13. prosinca 2021. Dražbi se može prisustvovati s minimalnom ponudom do 10 dolara ili slanjem emaila i osobnih informacija kampanij StockX.