STEAM AUTUMN SALE

Jesenska Steam rasprodaja je u punom pogonu: Ugrabite hit naslove po smiješno niskim cijenama

24.11.2022 u 12:03

Bionic
Reading

Poznati online dućan nudi impresivnu kolekciju videoigara po vrlo pristupačnim cijenama, a na vama je samo da izaberete favorita i uštedite

Na Steam svake godine dolaze tisuće novih igara, što sezonske rasprodaje čini sve težima za potrošače. Steam, naravno, ima lijepu prvu stranicu sa svim atraktivnim naslovima, no što se ostalo krije u jesenskoj košari s popustima?

Sudeći prema rezultatima malo duljeg prekopavanja, u ponudi je velik broj igara iz 2022. koje se mogu pronaći po nižim cijenama. Jesenska rasprodaja na Steamu traje do 29. studenog, a sljedeća, zimska, čeka nas krajem prosinca.

Ovo su igre iz 2022. koje su na rasprodaji.

Grounded (29,99 eura, 25 posto popusta)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Obsidian

Obsidianova dvorišna igra preživljavanja iz ranog je pristupa izašla u drugoj polovici godine te je izvrsna razbibriga za sve koji vole graditi sićušne nastambe, surađivati s prijateljima i ne boje se stravično realističnih pauka.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga (24.99 eura, 50 posto popusta)

Izvor: Društvene mreže / Autor: LEGO

Kao i ostale igre iz Lego serijala, ovo prepričavanje devet filmova iz popularnog serijala ima elemente avantura iz ere PlayStationa 2 kombiniranih sa šarmantnim smislom za humor. 50 posto popusta također nije loša brojka, s obzirom da je igra izašla u travnju.

Stray (21.59 eura, 20 posto popusta)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sony

Mačkoljupci svih uzrasta uživat će u ovoj avanturi koju smo zaigrali ovog srpnja. Većina ljudi koje znamo rekli su da se igra previše oslanja na to da igrate mačku, dok drugi kažu da je to zato jer više volimo pse. Tko je u pravu? Možda vam pri pronalaženju odgovora pomogne naša recenzija.

Scorn (31.99 eura, 20 posto popusta)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Ebb Software

Srpska horor-avantura inspirirana radovima H.R. Gigera stavlja vas u labirint isprepleten amalgamima strojeva i mesa, a ako vam se igraju takve stvari, igru možete ugrabiti uz slatkih, slatkih 20 posto popusta.

Immortality (12.59 eura, 25 posto popusta)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sam Barlow

Video igra autora hita Her Story detektivska je slagalica koja će oduševiti ljubitelje alternativnih videoigara. Riječ je o vrlo dobrom naslovu vrijednog pune cijene, a kamoli one koja se nudi tijekom jesenje rasprodaje.

Ghostwire: Tokyo (23.99 eura, 60 posto popusta)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Tango

Tango Gameworksova akcijska avantura smještena je među jezive demonima ispunjene ulice Tokija, a cijena joj je snižena za više nego dobrih 60 posto.