LOV NA izVANZEMALJCE

Je li moguće: Američka ratna mornarica navodno ima tajni video susreta s NLO-om?

17.01.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Američka ratna mornarica je u odgovoru na zahtjev vezan uz zakon o slobodi informacija rekla da posjeduje dodatne dokumente vezane uz susret s nepoznatim letećim objektom koji se dogodio 2004. godine

Američka mornarica tvrdi da je u posjedu povjerljivih dokumenata i video zapisa koji dokumentiraju susret s NLO-om koji se dogodio2004. te tvrdi da bi razotkrivanjem tih dokumenata ugrozila državnu sigurnost, prenosi Motherboard. Mornarica je, prema izvoru, potvrdila posjedovanje podataka u sklopu odgovora na zahtjev predan u skladu sa zakonom o slobodi informacija (Freedom of Information Act).

Podsjetimo, piloti s nosača zrakoplova USS Nimitz 2004. su tijekom leta susreli čudan leteći objekt. Nakon što je lovac na NLO-e Christian Lambright poslao zahtjev u skladu sa zakonom o slobodi informacija u kojem traži detalje incidenta, Ured mornaričke obavještajne službe (Office of Naval Intelligence, skraćeno ONI) u odgovoru je naveo da je 'pronašao nekoliko slajdova vezanih uz incident, no da su oni klasificirani kao tajni (Top Secret) zato jer bi isti 'mogli nanijeti veliku štetu državnoj sigurnosti Sjedinjenih Država'.

šokantni prizori

Zapanjujuće slike iz svemira otkrivaju šokantan opseg katastrofalnih požara koji mjesecima bukte u Australiji

Pogledaj galeriju

Mornarica također tvrdi da ONI ima tajni video gdje se vidi puno više nego u isječku kojeg je 2017. objavio New York Times. Nekoliko istražitelja NLO-a pretpostavlja da Mornarica SAD-a ima dulju i neobrađenu snimku susreta, dijelom zato jer dio svjedoka tvrdi da su ju pogledali i da je ta druga verzija u puno višoj rezoluciji od one dostupne javnosti. Drugi dio svjedoka, u drugu ruku, poriče postojanje 'dulje' izvorne snimke.

Motherboard unatoč svemu navedenom neizravno nalaže da se radi o zataškavanju - Luis Elizondo, bivši zaposlenik u Pentagonu rekao im je da se 'ljudi ne bi trebali iznenaditi ako postoji još drugih videa koji dokumentiraju susrete s nepoznatim letećim objektima'.