ZAPOŠLJAVANJE

IT-jevci, novi poslovi čekaju u Grazu, Zagrebu, Rijeci, Splitu...

09.10.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Pregled otvorenih pozicija u IT sektoru donosimo u suradnji s portalom MojPosao, a među tvrtkama koje zapošljavaju našla su se neka atraktivna imena

Deutsche Telekom Pan-Net s.r.o. je tvrtka koja će integrirati DT proizvodni model diljem Europe i poticati suradnju. Trenutno kreiraju multifunkcionalni i u potpunosti internacionalni tim čija će glavna odlika biti fleksibilnost, ali strukturiranost kada je u pitanju praćenje ključnih načela Pan net-a. Otvorene pozicije su: Test Tools Engineer, Automation Designer Engineer, Application Engineer, Dana and ICT Service Designer, Data & ICT Service Integration Manager. Rok prijave je do 10. listopada pa svakako požurite.

Sedam IT jedan je od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Organizacijska kultura življenja, razvijanja i širenja vrijednosti omogućuje im odgovornost, slobodu, povjerenje i kvalitetu. Zbog kontinuiranog širenja opsega posla zapošljavaju odgovornu osobu za poziciju Samostalni programski inženjer specijalist koji će raditi na razvoju poslovnih aplikacija, dizajnu softverskih rješenja. Detalji su u oglasu na MojPosao.

Siemens Convergence Creators globalni je ponuđač inovativnih ICT proizvoda, rješenja i servisa u području komunikacija i multimedije. Trenutno zapošljavaju više Senior .NET razvojnih inženjera, a poslodavac omogućuje stručno usavršavanje i razvoj, stjecanje dragocjenih iskustava kroz međunarodne projekte te stimulativna primanja. Svi detalji su u oglasu.

  • +13
Je li ovo 20 najboljih smartfona na svijetu? Izvor: OnePlus / Autor: OnePlus

S&T Hrvatska među vodećim je IT integratorima u Hrvatskoj zahvaljujući profesionalnom pristupu te znanju i ekspertizi svojih stručnjaka. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: Sistemski tehničar – senior, Sistemski tehničar – junior, Sistemski administrator. Rok prijave na oglas je 15. listopad, pa iskoristite priliku.

Dima Software Technology privatna je IT tvrtka specijalizirana za osiguranje kvalitete i razvoj inovativnog softvera za međunarodna tržišta. Tretnuno zapošljavaju 30-ak zaposlenika u Grazu. Kako bi ojačali svoj međunarodni tim, zapošljavaju Java Senior Developera. Ako se želite pridružiti ovom dinamičnom timu, prijavite se na oglas do 27. listopada.