'STANDARDNO' TESTIRANJE

HTC One (M8) je stigao - već su se pobrinuli da ga razbiju

27.03.2014 u 07:26

Bionic
Reading

Novi HTC One možda jest otkriven jučer, ali su prvi primjerci već dovršili svoje testove torture - pad na sve stranice uređaja s metalnim kućištem. Kako je prošao valja vidjeti u videu kojeg je za Phonebuff snimio David Rahimi

Kako bi korisnici 'znali' što mogu očekivati od otpornosti uređaja kojeg žele kupiti možda i nije loše pogledati neke filmiće u kojima se nes(p)retni padovi uređaja već standardno (i potpuno neznanstveno) testiraju. David Rahimi je novi HTC One bacio na stražnju stranu, bok i prednju stranu kojom dominira zaštitno staklo.


Rahimi napominje kako je novi uređaj nešto 'klizaviji' i veći od prošlogodišnjeg modela, što bi moglo povećati rizik od pada. Kako je HTC One (M8) prošao u testovima - i je li uopće ostao u funkciji pogledajte u nastavku:


U prvom testu, HTC One je prošao tek uz manje ogrebotine i okrznuća, no ekran nije puknuo u padu, iako se uređaj opasno nagnuo pri padu namijenjenom testiranju stražnje strane. Dok je bočni test bio sličnog stanja uz ispravan uređaj, pad na prednju površinu je donio lom kompletnog prednjeg stakla. Ekran je i dalje registrirao dodir, a ekipa s Phonebuff planira vidjeti koje su krajnje granice za 'uništenje' uređaja u videu koji će vjerojatno slijediti na njihovom YouTube kanalu.