NOVITETI

HT nudi fiskalnu blagajnu na Androidu

14.05.2015 u 19:36

Bionic
Reading

Objedinjuje pisač, tipkovnicu, aplikaciju i internetsku vezu. Podržava i dodatne funkcije, poput praćenja robnog poslovanja, izrade ponuda, analitičkih izvještaja i grafičkih prikaza, uz pohranu podataka na siguran način. Do 30. lipnja je na popustu

Maxi fiskalna blagajna na operativnom sustavu Android, sa zaslonom osjetljivim na dodir, dijagonale sedam inča (17,7 centimetara) novost je u ponudi fiskalne usluge Hrvatskog telekoma.

Objedinjuje pisač, tipkovnicu, aplikaciju i internetsku vezu. Ima opciju skladišta, kao i mogućnost lakše identifikacije korisnika putem narukvice, pametne kartice ili privjeska. Podržava i dodatne funkcije, poput praćenja robnog poslovanja, izrade ponuda, analitičkih izvještaja i grafičkih prikaza, uz pohranu podataka na siguran način.


Velikim trgovinama i restoranima s puno dnevnih transakcija HT nudi Profesionalne fiskalne blagajne, dok je za male obrtnike, autoprijevoznike, brodare ili prodavače na tržnici namijenjena Mini fiskalna blagajna (fiksna ili prijenosna), koja prihvaća kartice Zagrebačke banke. Mini fiskalna blagajna može se nadograditi i uslugom mobilnog izdavanja karata za prijevoz, za parkirna mjesta, za kino, kazalište ili događanja bilo koje vrste.

Sva tri fiskalna rješenja uključuju korisničku podršku 24 sata dnevno, instalaciju i edukaciju na lokaciji korisnika, kao i zamjenu uređaja u slučaju gubitka ili uništenja. U slučaju prekida veze s Poreznom upravom, korisnik i dalje može izdavati račune, a HT će, čim se ponovno uspostavi veza, račune automatski poslati Poreznoj upravi.

Usluga HT Fiskalizacija plaća se u mjesečnim naknadama u koje je uključeno i održavanje. Tarife za mobilni internet imaju besplatni podatkovni promet prema Poreznoj upravi. U promotivnom razdoblju do 30. lipnja Maxi blagajnu moguće je ugovoriti s 50 posto manjom mjesečnom naknadom u prvih šest mjeseci uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, odnosno u prva tri mjeseca uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci.

Ugovaranje profesionalne fiskalne blagajne do kraja lipnja donosi cijelu godinu 50-postotnog popusta na osnovnu i dodatnu opremu uz ugovornu obvezu na 36 mjeseci, dok se Mini blagajna u promotivnom razdoblju može instalirati za samo jednu kunu bez ugovorne obveze.