KONAČNO

Hitman: The Complete 1st Season u sebi ima sve epizode i dolazi u siječnju

05.09.2016 u 08:32

Bionic
Reading

Na oduševljenje svih gejmera kojima je puna kapa kupovanja zasebnih epizoda novog serijala Hitman Square Enix i IO Interactive, priredili su poslasticu u vidu kompilacije Hitman: The Complete First Season

U paketu se, jasno, nalaze sve izdane epizode prve sezone, kao i sav DLC i dodatni sadržaji za Hitmana koje je Square izbacio tijekom proteklih deset mjeseci. To je stvarno dobra vijest uzmemo li u obzir kako igra do danas nije dobila fizičku verziju, već se distribuira isključivo putem downloada. Agoniju je dodatno pojačala činjenica da bi fizička kompilacija svih epizoda prve sezone trebala doći tek iduće godine.

E pa dragi obožavatelji ćelavih egzekutora, čekanju je došao kraj jer je Square službeno potvrdio izlazak Hitman: The Complete First Season za 31. siječanj 2017.

HITMAN - Episode Three: Marrakesh Launch Trailer (May 31st)


Riječ je o 'ultimativnoj fizičkoj verziji igre koja uključuje sve lokacije i epizode prve sezone sakupljene u čvrsti metalni paketić. Svi izazovi, prilike, ciljevi i ugovori također će biti dio paketa zajedno s tri dodatne misije, izvornim soundtrackom, dokumentarcem 'making of' kao i paketom Hitman: Requiem Blood Money. Disk sjedinjuje sve što smo naučili, rafinirali i nadogradili tijekom proteklih deset mjeseci. On je rezultat suradnje s našim igračima' rekao je šef Io Interactivea Hannes Seifert.

Io Interactive potvrdio je kako će kupci 'standardnih' epizoda dobiti priliku kupiti DLC dostupan u sklopu fizičke verzije krajem ove godine. Također su potvrdili kako će Requiem Blood Money Pack biti dostupan kao posebni artikl 31. siječnja.