G502 PROTEUS SPECTRUM

Gejmeri, pažnja - Logitech vam nudi najnoviji miš iz serije Proteus

15.01.2016 u 09:34

Bionic
Reading

Novi RGB osvjetljenjem oplemenjeni miš iz Logitecha gejmerima željnim najboljih periferija obećava mnogo, mnogo lijepih stvari. Pored, naravno, nezavidne cijene i nezaobilaznog 'cool' faktora

Logitech G502 Proteus Spectrum ima optički senzor naziva PMW3366 kojim se ostvaruje maksimalan učinak u izvedbi i precizno praćenje unutar aplikacija i igara. Kako bi to izveo, koristi tehnologiju Logitech G Delta Zero. Logitech G502 Proteus Spectrum također ima veliki DPI raspon od 200 do 12.000 sa zero senzorom ubrzanja i filtriranja te zaokruživanjem nultog piksela, kažu majstori iz Logitecha.

Kako bi podesili miša prema vlastitim željama, gejmeri mogu mijenjati njegovu težinu i centar balansa koristeći set utega (svaki teži 3,6 grama) smještenih u njemu. Uz to, moguće je dodijeliti bilo koju naredbu ili makronaredbu jednoj od 11 programibilnih tipki koristeći Logitech Gaming Software.

Za optimalne performanse omogućeno je kalibriranje senzora na podlogama za igranje s jedinstvenim reflektirajućim osobinama. Optimizacija dinamičkog raspona senzora prema odgovarajućim svojstvima površine rezultirat će maksimalnim performansama velike brzine i minimalnim izlijetanjem, neovisno o vrsti podloge. Jer, znate, ono što gejmerima od pamtivijeka remeti iskustvo igranja su miševi koji nisu optimizirani za odgovarajuću podlogu.

Miš ima gumene držače i pripadajući izgled tipki, čime se omogućava ugodan osjećaj korištenja i učinka performansi. Pored toga, Logitech G502 Proteus Spectrum ima zasebne lijeve i desne tipke koje pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim, izdržljivijim i boljim klikovima. Kako bi se dodatno poboljšali dojam, brzina i preciznost, ovaj miš koristi mehaničke mikroprekidače koji se nalaze ispod svake tipke.

Logitech G502 Proteus Spectrum bit će dostupan u Europi u siječnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 679 kuna. Za više informacija posjetite gaming.logitech.com

G502 Proteus Spectrum trailer