OVOG PUTA ZA ZAJEDNICU

Facebook bi uskoro mogao uvesti novu opciju, stvorenu za javne dužnosnike

22.01.2019 u 07:31

Bionic
Reading

Popularna društvena mreža početkom je tjedna svim korisnicima u SAD-u ponudila novu značajku kojom će moći kontaktirati lokalne dužnosnike i organizirati peticije, dobrotvorne akcije i tako dalje

Facebook je danas uveo značajku pod imenom Community Actions koja omogućava korisnicima da kontaktiraju i obavijeste lokalne dužnosnike te ih potom obavijeste o stvarima koje misle da bi se trebali poduzeti.

O čemu se radi?

TechCrunch navodi da značajka u ponedjeljak stiže korisnicima Facebooka diljem Sjedinjenih Država. Oni će moći stvoriti peticiju, označiti javnog dužnosnika i pozvati prijatelje da ih podrže. Svi koji odluče podržati peticiju mogu sudjelovati u raspravi sa drugima koji podržavaju stranicu te pokrenuti događaje i humanitarne akcije.

Stranica opisuje značajku kao nešto ciljano isključivo na javne dužnosnike.

Facebook prema svemu sudeći nastoji povezati ljude i pomoći im da budu aktivniji u donošenju dobrih i pozitivnih odluka za svoje lokalne zajednice. Premda ova značajka zvuči kao nešto što bi na ovim prostorima privuklo puno pažnje, ona je ograničena na teritorij Sjedinjenih Država te trenutno nema nikakve planove za 'selidbu' u nama bliže krajeve.

kad mreža podivlja

Ovako Facebook možete osloboditi od hrpe stresnih objava

Pogledaj galeriju