'POPULARNIJI' NEGO IKAD

Elon Musk izviždan na turniru Valorant, gledatelji skandirali: 'Vrati nam Twitter'

28.08.2023 u 11:51

Bionic
Reading

Pojava vlasnika SpaceX-a, Tesle i X-a Elona Muska na turniru Valorant Champions dočekana je s glasnim negodovanjem

Publika je izviždala milijardera Elona Muska kada je u prijenosu istaknuto njegovo prisustvo posljednjeg dana turnira Valorant Champions 2023, izvještava PC Gamer.

U isječku streama koji je podijelio Jake Lucky, otkriveno je Muskovo prisustvo na stadionu, samo da bi ga publika dočekala glasnim zvižducima. 'Odakle to dolazi, to ne može biti odavdje, sigurno', komentirao je jedan od voditelja.' Je li to veća reakcija nego na tenZ-a? (poznatog igrača Valoranta, op.a.)' nadodao je drugi.

Prijenos se onda vratio na meč između kanadskih Evil Geniusesa i singapurskog tima Paper Rex, no gomila nije završila s Muskom.

'Fokus se sada vraća na igru', pogrešno je izjavio jedan od voditelja prije nego što je gomila počela skandirati 'Vrati nam Twitter'.

Podsljetimo, Musk je ušao u medijsku svađu s korporativnim vodstvom nekadašnjeg diva društvenih medija, Twittera. Milijarder je dao, a zatim odustao od ponude za kupnju tvrtke za 44 milijarde dolara, samo da bi bio prisiljen sprovesti proceduru nakon što se suočio s pravnim pritiskom suda u Delawareu.

Nakon toga je sproveo niz loše primljenih promjena u osoblju, monetizaciju i upitno moderiranje, zaokruživši sve sa preimenovanjem Twittera u X.com. U svibnju je The Guardian izvijestio da je tvrtka pod Muskovim vodstvom izgubila dvije trećine svoje vrijednosti.