INVESTMENT READY PROGRAM

Doznajte sve o društvenoj ekonomiji

06.12.2012 u 10:07

Bionic
Reading

Warm up modul pruža priliku društvenim poduzetnicima da se upoznaju s programom IRP i povežu s potencijalnim investitorima i ljudima sličnih afiniteta

U sklopu Startup srijede predstavljen je Investment ready program (IRP), inicijativa Social Impact Internationala i Hub-a Beč, a koji je predstavila Ana Raguž iz Hub-a Zagreb

IRP je program pokrenut 2011. godine s ciljem promocije i podupiranja društvenog poduzetništva u središnjoj i istočnoj Europi te povezivanja investitora i društvenih poduzetnika.

Tijekom prezentacije programa Ana Raguž je pozvala i sve zainteresirane da se prijave na Warm up modul koji će se održati u Zagrebu 17. siječnja 2013. godine, a na kojem će moći saznati sve o društvenoj ekonomiji i kako razviti kapacitete društvenih poduzetnika.

Prijaviti se može već postojeći projekt ili ideju, nakon čega će odabrani projekti dobiti priliku sudjelovati u Warm upu, gdje će im se pružiti prilika da se upoznaju s IRP programom i umreže s ljudima sličnih poduzetničkih afiniteta, ali i s potencijalnim investitorima.

Kako je istaknula, cilj im je dati podršku društvenim inovatorima, onima koji žele promijeniti svijet na bolje ili poraditi na povećanju društvenog učinka njihovog projekta.