VELIKI ZASLON

Dočekali smo, dolazi nam Sony Xperia T3

13.08.2014 u 13:59

Bionic
Reading

Krajem srpnja saznali smo sve o Sonyjevom mobitelu oznake Xperia T3. Kompanija sada dojavljuje da Sony Xperia T3 stiže na hrvatsko tržište sredinom kolovoza. Lagan je i izuzetno tanak, a dodatnu eleganciju mu daje kućište od nehrđajućeg čelika

Iako je oblikovan uz pomoć vrhunskih materijala, super tanak Xperia T3 je izuzetno lagan i teži samo 148. Čelik korišten za izradu kućišta osigurava da tanak dizajn pruža osjećaj čvrstine i izdržljivosti, a istovremeno funkcionira kao antena kombinirajući oblik i funkcionalnost. Stražnja strana dizajnirana je korištenjem mat materijala, zbog čega Xperia T3 djeluje tanko i lagano u ruci bez obzira na čvrstoću izrade.

Zahvaljujući ugrađenim Sonyjevim BRAVIA tehnologijama, Xperia T3 ima impresivan 5,3 – inčni HD TRILUMINOS zaslon s Mobile BRAVIA Engineom 2. Rezultat je doživljaj gledanja koji nudi crvenije crvene i plavije plave te IPS zaslon u kojem možete uživati iz bilo kojeg kuta – izvrsno za stvaranje vrhunskog zabavnog doživljaja u pokretu.

Xperia T3 koristi Cyber-shot vodeću ekspertizu kamere i ima 8 MP kameru s Exmor RS for mobile senzorom, koja vam omogućava da snimite iznimne fotografije i uvjetima lošeg osvjetljenja. HDR za video znači da možete snimati prekrasne videozapise i uz jako pozadinsko osvjetljenje.

Sony Xperia T3

Xperia T3 podržava rad na 4G mrežama, sadrži četverojezgreni 1,4 GHz procesor, dugotrajnu 2500 mAh bateriju, a STAMINA način rada koji štedi potrošnju baterije pomaže da još duže uživate u zabavi.

U Hrvatskoj će biti dostupan u slobodnoj prodaji u crnoj boji po cijeni od 2.999,00 kuna.

Sony Xperia T3 - ključne specifikacije

Dimenzije: 150,7 puta 77 puta 7 mm
Težina: 148 g
Zaslon: 5,3 inča (13,4 cm), puni HD, Triliminos s Bravia Engine 2, (277 ppi)
Operativni sustav: Android 4.4.2 Kitkat
Procesor: Qualcomov četverojezgreni, na 1,4 GHz
Ugrađena memorija: osam GB (proširivo do 32 GB)
RAM: jedan GB
Kamere: stražnja osam megapiksela s Exmorom-RS, snima video u punom HD-u, HDR, zum 8x, LED bljeskalica; prednja 1,1 megapiksel
Baterija: 2500 mAh
Boje: bijela, crna i ljubičasta
Ostalo: podrška za 4G, NFC