DIGITALNA VREMENA

'Digital Arts Expo Powered By Nordeus' dolazi na ovogodišnji Mikser Festival

22.05.2017 u 14:42

Bionic
Reading

Saznajte na čemu rade najprestižnije gejming i VFX tvrtke, prijavite se i za neke od brojnih radionica, predavanja ili ugrabite nekoliko minuta s predstavnicima studija kako biste provjerili imate li ono što je potrebno za sljedeću hit igru ili film

Deveto izdanje Mikser Festivala, najvećeg regionalnog festivala kreativnosti, održat će se od 25. do 28. svibnja u Beogradu, pod autobiografskim sloganom 'MIGRACIJE'. Omiljena lokacija publike Mikser festivala ove godine će pored velikog broja vrhunskih imena iz područja arhitekture, urbanog razvoja i planiranja, umjetnike i glazbenike iz regije i svijeta, ovog puta ugostiti i neke od najkreativnijih tvrtki gejminga, VFX-a i IT edukacije u 'Digital Arts Expo Powered By Nordeus'.

'Velika koncentracija kreativnosti i publike koja je željna novih iskustava, na jednom mjestu je nešto što ne viđamo tako često, a to je specifično za Mikser Festival. To je vrlo plodno tlo za razmjenu znanja, ideja i jačanje digitalne kreativne zajednice. Kroz spajanje kreativnih studija i pojedinaca u ovako jedinstvenom okruženju stimuliramo kreiranje novih projekata i jačanje postojećih kroz mogućnost zapošljavanja u nekom od studija', izjavio je Daryl Clewlow, Head of Art u tvrtki Nordeus.

Pored Nordeusa, koji je inicijator i pokrovitelj Digital Arts Expoa, na festivalu će biti prisutne i sljedeće tvrtke: 3Lateral, Bunker VFX, Cofa Games, Crater Studio, Fried, Mad Head Games, Take One, Nova Iskra, Qube 3D i Startit.

U okviru Digital Arts Expo silosa posjetitelji će imati priliku ne samo vidjeti neke od projekata na kojima su spomenute tvrtke radile, već i upoznati developere i umjetnike koji su radili na hitovima poput Witcher 3, Plants vs. Zombies, The Other Guys, Awakening Of Heroes, Grand Theft Auto V, Top Eleven i mnoge druge.

Raspored svih predavanja, panela i radionica, s detaljnim pregledom tema i predavača, možete naći na sljedećem linku.