burza rada

Developeri, arhitekti, specijalisti... ovo su najbolje poslovne prilike u svijetu IT-ja

28.12.2020 u 13:29

Bionic
Reading

Nove poslove potražite uz pomoć portala Moj Posao

Kao dio IBM iX mreže, tvrtka ecx.io je usmjerena na razvoj digitalnih platformi za najrazličitije industrije, uvijek gledajući prema naprijed u budućnost. Pitaš se koji je najbolji dio cijele te priče? Čvrsti i složni timovi zaposlenika! Ako im se želiš pridružiti, to možeš učiniti do 30. prosinca, prijavom na natječaj za radno mjesto Java Developer (m/ž), a uvjet za prijavu je barem 1 godina radnog iskustva na sličnim ili istim pozicijama.

Atos je globalni lider u području digitalne transformacije sa 110.000 zaposlenika i godišnjim prihodom od 12 milijardi eura. Zbog razvoja poslovanja i novih projekata traže osobu za radno mjesto: Solution architect (m/ž). Nude rad na najsuvremenijim tehnologijama i velikim projektima, klizno radno vrijeme, kontinuiranu edukaciju i certifikaciju te sustav nagrađivanja inovativnosti i proaktivnosti. Oglas ostaje aktivan do 18. siječnja.

Royal Hotels & Resort smješten je u Dubrovniku na poluotoku Lapadu, a čini ga 5 hotela najviše kategorije i 7 F&B outleta, koji pružaju jedinstven doživljaj luksuza uz obalu Jadranskog mora. Trenutno su u potrazi za Djelatnikom za IT podršku (m/ž) koji će održavati računalne sustave tvrtke, instalirati i konfigurirati hardver i softver te rješavati tehničke probleme. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s izraženom sposobnošću rješavanja problema i oštrim okom za detalje, koji se mogu pridržavati strogih rokova. Javi im se do 2. siječnja.

OTP banka d.d. uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost, prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku s jakim tradicionalnim uporištem u regijama iz kojih je proizašla – od jadranske obale do kontinentalnih središta. Trenutno su u potrazi za Višim specijalistom za upravljanje projektima (m/ž), a zainteresirani kandidati moraju posjedovati barem jednu godinu radnog iskustva u ulozi voditelja projekta i imati VSS (ekonomija/poslovna informatika/menadžment poslovne informatike). Rok za prijavu ističe 04. siječnja.

Posjeduješ najmanje 5 godina profesionalnog iskustva u razvoju PL/SQL-a? Neovisna si i kreativna osoba? Imaš dobre komunikacijske vještine i kompetencije za timski rad? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat za radno mjesto Mid/Senior Oracle Developer (m/ž) u TIS Grupi. Nude ti priliku za rad na velikim i izazovnim projektima s nevjerojatnim timom, mirno radno okruženje, stalan posao i atraktivna primanja te usavršavanje tvojih znanja i vještina. Javi im se do 14. siječnja.