ISKORAK U REGIJU

Combis se širi u Rumunjsku

21.02.2013 u 17:22

Bionic
Reading

Regionalni sistem integrator za rumunjsku stambenu štedionicu Raiffeisen Banca pentru Locuinte implementira središnju (core) aplikaciju za upravljanje poslovnim procesima

Combis u ovom projektu nastupa zajedno s Raiffeisen stambenom štedionicom Hrvatska kao tvrtkom partnerom u razvoju napredne aplikacije.

Combis je najprije jedinstveni, centralizirani i konsolidirani sustav za upravljanje poslovnim procesima stambene štedionice implementirao u Raiffesien stambenoj štedionici Hrvatska.

'Riječ je o vrlo modernom core sustavu na kojem se temelji poslovanje stambene štedionice, a osuvremenjivanje je izvedeno s naprednim IT alatima koji prate logiku poslovanja stambenih štedionica', kaže izjavio je Damir Horvat, Combisov menadžer za međunarodno poslovanje.

Combisov Sektor za razvoj i integraciju aplikativnih rješenja intenzivno radi na razvoju takozvanih core sustava, što podrazumijeva one poslovne sustave koji čine sâm temelj poslovanja neke tvrtke ili organizacije.

'Trenutno je fokus Sektora stavljen upravo na sustave za stambene štedionice, svojevrsnog autorskog produkta koji smo napravili zajedno s Raiffeisen stambenom štedionicom Hrvatska, a koji otvaraju Combisu vrata i prema drugim regijama u Europi gdje su prisutne stambene štedionice Raiffeisen grupe', kaže Marinko Žagar, direktor Combisovog Sektora za razvoj i integraciju aplikativnih rješenja.