HISTERIJA

Čitav internet se sprda s animacijama u Mass Effect: Andromedi

17.03.2017 u 13:08

Bionic
Reading

Hrpe bugova i loši dijalozi, vjerujemo, zadnja su stvar kojoj se EA nadao tijekom ove razvojne faze Mass Effecta. Podsjetimo, igra izlazi za manje od tjedan dana

Čisto da imate okvirnu ideju o čemu internet priča ovih dana, pogledajte ovaj kratki isječak iz igre:

Predivno, prirodno i spontano, zar ne. Uključivanje Mass Effecta: Andromeda u program Origin Access očigledno nije bila najbolja odluka. Pretplatnici mogu, naime, zaigrati prve dvije misije Andromede i multiplayer prije nego što igra službeno stigne na tržište idućeg tjedna. Nijedan dio igre nakon toga u ovoj verziji nije u funkciji, a sadržaj je emitiran uživo jako puno puta.

Uglavnom, nakon što prođete priču i inicijalnu borbu, sve što vam preostaje je iskopavati bugove i greške. Užasno ružni izrazi lica, bugirane animacije i propadanje kroz zidove postali su glavna tema na Twitteru i NeoGAFu, a izjave poput 'lice mi je umorno' pretvaraju se u memove.

Premda igra nije loša, bugovi je čine nevjerojatno smiješnom. EA je očigledno htio progurati ranu najavu i time privući još kupaca, no postigao je suprotno. Odvratne grimase i bugirane animacije bile bi nešto što bi većina igrača ignorirala da su dobili priču koju mogu slijediti. Ovako sve što im preostaje je ismijavati tehničke zaostatke igre koja, iskreno, treba biti vani za manje od tjedan dana. Stoga, pratimo najiščekivaniju igru godine koju svi ismijavaju koliko je duga i široka.