CANON EXPO PARIS 2015

Canon u Parizu otkriva tehnologije za današnjicu i sutrašnjicu

14.10.2015 u 14:59

Bionic
Reading

Canon je u utorak otvorio EXPO 2015 u Parizu, globalno događanje koje se odvija svakih pet godina. Na njemu poznati div u industriji slikovnih rješenja otkriva svoje prioritete razvoja i uzbudljive tehnologije za današnjicu, ali i sutrašnjicu

Neizbježno je i za Canon da se sve više ubacuje u Internet of Things (IoT) segment tržišta. To ne čudi, posebno s ozbirom da i sama tvrtka navodi da će IoT u mnogočemu ovisiti o 'Imaging of Things'.

Kako bi poslovnim potez potvrdio takvo što, Canon je najavio igrađivanje mreže tvrtki, čitavog ekosustava koji je osmišljen za iskorištavanje inovacija i kreativnih talenata iz različitih regija, stoji u priopćenju. U novoj mrežnoj tvrtki, svako regionalno sjedište upravljat će lokalnim istraživanjem i razvojem, proizvodnjom, ali i uslugama te podrškom prilagođenima za pojedina tržišta. Europa će se tako fokusirati na ispis i mrežni videonadzor.


Canon EXPO Paris 2015 prikazat će i niz naprednih koncepata poput već ranije spominjanog CMOS senzora od 250 megapiksela, mrežne kamere nove generacije, koncept 'Inteligentne slike za život', koji će omogućiti ljudima da dijele i ispisuju fotografije s interaktivnog stola u dnevnom boravku te niz slikovnih tehnologija za budućnost - poput 8K fotoaparata, zaslona i projektora.