SURADNJA

Brabus ima dvije nove sportske jurilice

02.03.2017 u 14:14

Bionic
Reading

Smart je najavio dvije svjetske premijere na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi, Smart Brabus Edition #2 i Smart Brabus Edtion Crosstown

Na temelju ForTwo Cabrija, prvi novitet ima nadimak Brabus Edition #2 i postat će dostupan za narudžbe od sredine ožujka počevši od 26.750 eura na njemačkom tržištu.

Ono što ga izdvaja od redovitih modela su srebrna boja, crveni platneni krov, 'Brabus Edition #2' slova, sportski ovjes koji spušta visinu za 10 milimetara, te 16-inčni Brabus Monoblock VII aluminijski naplatci, omotani u gume dimenzija 185/50 sprijeda i 205/45 straga.

Mali gradski automobil također koristi multifunkcijski volan presvučen u kožu i brušene nehrđajuće čelične sportske papučice s gumenim čepovima, pored gomile standardne opreme. Dodani su i senzori za kišu i svjetlo, zakretna svjetla za maglu, 7-inčni multimedijski sustav, električno namjestivi i grijani retrovizori, sjedala i stup upravljača podesiva po visini vozača, i još mnogo toga.

  • +6
Smart Brabus Izvor: Promo fotografije / Autor: Smart

Novi Smart ForTwo Cabrio Brabus Edition #2 pogoni trocilindarski turbo motor koji razvija 90 konja i radi u sprezi sa 6-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom. Treba mu oko 4,2 litara benzina svakih 100 kilometara i emitira 97 g/km CO2.

Osim njega tu je i Smart ForFour Crosstown izdanje, s posebnim vanjskim izgledom koji uključuje odvojive dijelove s vanjske strane. Kupci ga mogu dobiti u raznim bojama karoserije, iako model koji dolazi u Ženevu ima grafit sivu s crnom tridion sigurnosnim kavezom.