UHVATITE PRILIKU

Besplatne igre za vikend: Zaigrajte Just Cause 4 i Wheels of Aurelia

17.04.2020 u 15:05

Bionic
Reading

Volite li avanture ili akciju, ovotjedna ponuda Epicovih besplatnih igara definitivno je vrijedna pažnje

Just Cause 4 i Wheels of Aurelia su Epicove besplatne igre tjedna, što znači da ih samo morate pokupiti putem vašeg profila bez da platite ijednu kunu. Prošlog smo tjedna, kao u ovom slučaju, imali dvije avanture: Close to the Sun i Sherlock Holmes: Crimes & Punishments.

Just Cause 4 je akcijska igra otvorenog svijeta koja se oslanja na igru fizikom, lude eksplozije i upravljanje svime od mopeda do ratnih brodova. Riječ je o jednom od lošijih nastavaka franšize, no s obzirom da se radi o besplatnoj igri, zbilja ne vidimo niti jedan razlog zašto ne bi završila u baš vašoj kolekciji. Četvrti Just Cause nastavlja eskapade gospodina Rodrigueza, ubacivši i opake efekte ekstremnih vremenskih nepogoda poput tornada, mećava, pješčanih oluja i mnogočega drugog. Just Cause 4 možete pokupiti ovdje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Avalanche

Wheels of Aurelia je avanturistička vizualna novela smještena u Italiju tijekom 1978.. Priča prati ženu koja vozi niz autocestu Via Aurelia i pri tom upoznaje niz neobičnih suputnika. Igra koristi izometrijsku perspektivu te poziva na bijeg u neka druga, možda čak i vedrija vremena. Wheels of Aurelia možete pokupiti ovdje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Santa Ragione

Ako više volite RPG-e nego avanture, idući tjedan na Epicu mogao bi vas oduševiti - u ponudu će nakon već jedne odgode stići izazovni For The King.