NOVO PARTNERSTVO

BenQ postaje partner DreamHack Opena 2016

26.02.2016 u 13:03

Bionic
Reading

BenQov brend periferija za igrače postao je sponzor DreamHacka, najvećeg svjetskog digitalnog festivala

ZOWIE by BenQ objavio je da je potpisao ugovor o suradnji s najvećim digitalnim festivalom igara DreamHack Open 2016. Dio ugovora uključio je i preimenovanje brenda, što znači da se turnir od sada zove DreamHack ZOWIE Open 2016.

DreamHack ZOWIE Open odvijat će se na osam lokacija i dodijeliti više od 900.000 dolara u nagradama najboljim svjetskim profesionalnim igračima u naslovima CS:GO i StarCraft II.

Prvi krug DreamHack ZOWIE Opena već je održan krajem siječnja u Leipzigu u Njemačkoj, a u našu regiju ovaj digitalni festival stiže od 16. do 18. rujna, kada će se održati DreamHack ZOWIE Open u Bukureštu u Rumunjskoj.

'Kao tržišna marka posvećena istraživanju i razvoju profesionalnih proizvoda na području e-sporta, ZOWIE by BenQ razumije da profesionalnim igračima jednaku ulogu igraju doživljaj korištenja proizvoda i specifikacije', kaže Conway Lee, predsjednik tvrtke BenQ Corp. 'Drago nam je što će ZOWIE biti dio DreamHackovih događaja i moći demonstrirati svoje proizvode entuzijastima iz svijeta e-sporta te pokazati im da su naši uređaji pravi izbor za performanse koje traže.'