GRESSO RADICAL BLACK EDITION

Baš vi i 99 drugih možete imati ovaj mobitel

16.05.2014 u 12:03

Bionic
Reading

U moru mobitela koji kao pokretačku snagu koriste Android teško se vlastitim uređajem izdvojiti u gomili, no moguće je. Predstavljamo uređaj koji će vam to sasvim sigurno osigurati

Rusku kompaniju Gresso upoznali smo već poodavno. Znamo tako da su pretplaćeni na predstavljanje isključivo ekskluzivnih uređaja, a najnoviji prati taj trend.

Gresso je upravo predstavio mobitel oznake Radical Black, u sklopu istoimenog serijala, a jednako kao i ostali modeli i ovaj se ističe od drugih Androida. Kućište uređaja tako je izrađeno od titana istovjetnog onom koji koristi zrakoplovna industrija, ručno je poliran, a uljepšan je s graviranim logotipom, ispunjenim bijelim zlatom.

Što se ostalog tiče radi se o sasvim običnom uređaju na Androidu, u ‘skromnoj’ verziji 4.1.2, pokreće ga neimenovani četverojezgreni procesor, 4,5 inčni zaslon razlučivosti je 960 x 540 piksela, ugrađena kamerica razlučivosti 8MP, podatkovni prosto zaustavio se na 36GB, dimenzije mu iznose 138 x 69 x 12 milimetara, masa 219 grama, a specifičan je po činjenici da podržava dvije SIM kartice.

Jednako kao što je to slučaj s ostalim modelima kompanije i ovaj je predstavljen u ograničenoj seriji, od samo 100 primjeraka. Stvar koja bi vas mogla odgovoriti od nabavke mobitela Gresso Radical Black je činjenica da stoji okruglih 3.000 dolara, a što je gotovo 17.000 kuna.

Više detalja o uređaju na ovom linku