BOLJI NO IKAD

Apple otkriva sve što možete napraviti iPadom uz nadolazeći iOS 11

18.08.2017 u 12:21

Bionic
Reading

iOS 11 samo što nije stigao na iUređaje diljem svijeta. Sljedeća verzija mobilne platforme iz Applea donijet će pravu malu revoluciju u način na koji će se korisnici služiti tabletima iPad. Kako bi pojasnili novitete, u Cupertinu su odlučili podijeliti niz filmića koji demonstriraju ono najbitnije

Tko god da je imao priliku ugrabiti bilo koji iPad Pro te na njemu upogoniti beta izdanje platforme iOS 11, definitivno je mogao vidjeti i koliko je taj Appleov tablet postao moćniji s novim komadom softvera. Sve i da nije slučaj o Pro izdanju tableta, iOS 11 donijet će niz pogodnosti za krajnje potrošače. Ukratko, rad na iPadima postaje drastično ugodniji!

Apple je stoga objavio šest filmića u kojima pokriva neke od noviteta: Dock sučelje, kako upralvjati datotekama, kako biti učinkovitiji u multitaskingu, korištenju Appleove olovke za upravljanje sadržajem (skeniranje, potpisivanje i slanje dokumenata) te kako koristiti nove geste za brži i lakši rad. 

Svi filmići su sažetog i vrckavog karaktera, no izvrsno opisuju neke od noviteta koje valja očekivati po javnoj dostupnosti platforme iOS u izdanju 11: 

Kako iskoristiti iOS 11 i iPad za multitasking Autor: Apple
Kako skenirati, potpisati i poslati dokument na iPadu uz iOS 11 Autor: Apple
Upoznajte se s novim gestama za upravljanje sadržajem na iPadu uz iOS 11 Autor: Apple
Kako upravljati datotekama uz iOS 11 i iPad Autor: Apple
Maksimalno iskoristite mogućnosti Apple Pencil dodatka za iPad Pro uz iOS 11 Autor: Apple
Upoznajte novo Dock sučelje za iPad Pro uz iOS 11 Autor: Apple