s riječi na djela

Anonymousi hakirali Vučića: 'Putinova marioneto, ovo je tek početak!'

05.01.2023 u 16:25

Bionic
Reading

Međunarodna hakerska grupa Anonymous krajem godine zaprijetila je srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću, a sada je svoje prijetnje i ostvarila. Napali su službene stranice srpskog predsjednika

'Pozdrav građani svijeta, ovo je poruka Anonymousa predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Primijetili smo da srpske kriminalne grupe tenzijama i ratnohuškačkim provokacijama na sjeveru Kosova pokušavaju izazvati oružani sukob.

Srpski autokratski predsjednik Aleksandar Vučić, marioneta Vladimira Putina, pokušava destabilizirati regiju koristeći mehanizme nasilja i terora ratnog zločinca Slobodana Miloševića, ali zna se da će njegovi pokušaji biti samoubilački', napisali su u objavi na Twitteru Anonymousi koji dan prije početka 2023. godine.

Svoje prijetnje sada su i ostvarili jer njihova najnovija objava sugerira da su krenuli u hakerski rat sa srpskim predsjednikom Vučićem.

'Hej, Putinova marioneto @avucic , budući da ste spremni izazvati nas, mi ćemo ispuniti vašu želju. Ovo je tek početak, uskoro ćete svjedočiti nesvakidašnjim iznenađenjima s naše strane. Očekujte nas. #Anonymous #OpSrbia'. stoji u najnovijoj objavi Anonymousa na Twitteru.

Uz objavu priložili su snimke zaslona na kojima se vidi nedostupnost stranice Vucic.rs, no u trenutku pisanja ovog članka ona je bez problema radila.