DAEMONICAL

Ambiciozni Fearem iz Zagreba predstavio horor za više igrača

14.11.2016 u 08:58

Bionic
Reading

Riječ je o developerima iz tima Fearem koji na razvoju ovog zanimljivog naslova rade već dvije godine, a na ovom su Infogameru predstavili i funkcionalnu alfu igre

Ovaj neobični naslov igrača stavlja u čizme, tenisice te natikače jednog od pet preživjelih. Razlog zbog kojeg Daemonical spada u žanr strave je demonska sila koja može opsjesti jednog od igrača pretvorivši ga u predatora koji do kraja partije mora eliminirati sve druge igrače. Ako ste igrač, zadatak vam je smaknuti demona koristeći njegovu jedinu pravu slabost - svjetlost.

Daemonical je asimetrični online naslov za više igrača na kojem već dvije godine rade developeri iz Zagreba te za njegov razvoj u potpunosti koriste engine Unity.

Na pitanje kakve točno igrače bi igra mogla privući, Tea iz Fearema je odgovorila kako bi se igra trebala svidjeti 'svim ljubiteljima horrora i ekipi koja voli igre u kojima nisu striktno određena pravila'.

Daemonical, naime, nivoe unutar igre generira tako da svaka partija bude jedinstvena. 'Imat ćemo proceduralno generirani teren, tako da stalno mogu pronalaziti nove načine i taktike za pobijediti. Cilj nam je omogućiti igračima nelinearno multiplayer iskustvo gdje imaju izbor hoće li vjerovati drugim igračima ili probati odigrati solo survival', kažu majstori iz Fearema.

A što se dešava kad igrate zlokobnu zvjerku iz pakla? 'Isto je kod igranja demona čiji stil igranja ovisi zapravo o stilu igranja ljudskih igrača. Ako se ljudi drže skupa, demon mora igrati više stealth igru, dok je kod solo survival igrača demon lovac koji ih primarno mora pronaći bez obzira na sve.'

Ako vam sve ovo zvuči super, obavezno se predbilježite na nadolazeću alfu klikom na ovaj link

Također, Karlo iz Fearema kaže nam da će igra biti privedena kraju negdje tijekom 2017. Jedva čekamo.