NIZ NOVITETA

ADATA za CES 2015 sprema najbržu DDR4 memoriju na svijetu!

24.12.2014 u 06:56

Bionic
Reading

ADATA Technology priopćava da će prikazati svoj cjelokupni portfolio potrošačkih proizvoda na Međunarodnom Sajmu Potrošačke Elektronike - CES 2015, koji se održava od 6. do 9. siječnja 2015. u Las Vegasu, Nevada. Proizvodi koje će ADATA prikazati tom prigodom uključuju najbržu DDR4 memoriju na svijetu, čitav niz SSD diskova, USB 3.1 eksterna skladišta, kao i USB diskove sa Tipom C priključivanja

ADATA poziva sve posjetitelje CES 2015 sajma da dođu i posjete Piazza Apartman Venetian Hotela i pogledaju najskorije inovacije na polju PC memorija i tehnologija za pohranu. Na CES 2015 igračima i naprednim PC overklokerima bit će interesantno vidjeti ADATA XPG Z1, DDR4 memorijske module vrhunskih performansi koji rade na najvišem radnom taktu na svijetu, od cijelih 3465 MHz! Sa svojim zlatnim trkačkim spojlerima zasigurno će privući poglede svih igrača. ADATA će također prikazati i svoje 32 GB (8 GB x 4) memorijsko rješenje velikog kapaciteta, 3200 MHz XPG Z1 DDR4 memoriju. Trenutačno, ADATA je jedina tvrtka koja je u mogućnosti pružiti konstantnu ponudu i odgovoriti na sve potrebe tržišta za tako velikim kapacitetima veoma brze memorije.

Pored prikaza svog punog portfolija SSD rješenja za pohranu podataka, ADATA će ovom prigodom također prikazati i niz industrijskih rješenja za pohranu, uključujući svoje PCIe i 2.5-inčne SSD-ove koji posjeduju zaštitu od nestanka električne energije (PLP), koja pomaže u zaštiti od gubitka podataka usled nestanka električne energije izazvanog neočekivanim kvarovima, kao što je recimo neprimjereno isključivanje.


Posjetiocima će također biti prikazana i eksterna rješenja za pohranu podataka sa najnovijim USB 3.1 ultra-brzim sučeljem za prijenos podataka, kao i prenosivi OTG flash diskovi tipa C, sa brzinama prijenosa koje dostižu i 10 GB/s, što omogućava bržu, zgodniju i sigurniju pohranu. Uz to, dođite i pogledajte najnovija rješenja za USB flash diskove koji se oslanjaju na Bluetooth uparivanje sa mobitelom, što omogućava zaštitu podataka na osobnoj razini. Pogledajte naša rješenja za pohranu podataka u osobnom oblaku i za udaljenu pohranu podataka koja u svakom trenutku nudi dvostruku razinu sigurnosti prilikom pristupa podacima, bilo odakle.

ADATA je također ponosan na predstavljanje moderne 'Tulip' stolne lampe i najnovijih AURA RGB sijalica sposobnih za prikaz preko 16 milijuna različitih postavki boja, kojima se može bežično upravljati. Na jednostavan način mogućno je u isto vrijeme kontrolirati i do 64 AURA RGB sijalice pomoću besplatne Bluetooth ADATA aplikacije za pametne mobitele.