INFOGAMER 2016

ADATA predstavio novitete za užitak u igrama na Reboot Infogameru

09.11.2016 u 17:38

Bionic
Reading

ADATA Technology, proizvođač modula DRAM i NAND flasha visokih performansi, opremit će svojim SSD pogonima i drugim komponentama računala za igrače koje će tvrtka M SAN izložiti na sajmu Reboot Infogamer u Zagrebu od 8. do 13. studenog

Računala MSGW powered byADATA demonstrirat će najnovije proizvode proizvođača opreme visokih performansi – uključujući najnoviji SSD pogon SU800 i memoriju XPG Dazzle. Posjetitelji će ova računala moći i sami isprobati na štandu tvrtke M SAN Grupa.

Najnoviji SSD pogon tvrtke ADATA – Ultimate SU800 SATA 6Gb/s 3D NAND – dio je šire ponude SSD-ova koji koriste napredni 3D NAND flash. ADATA se odlučila za prijelaz na 3D NAND u cijelom portfelju SSD-ova, od mainstream ponude za krajnje korisnike pa do modela za industrijsku primjenu.


Model Ultimate SU800 je iz srednjeg dijela ponude te maksimalno iskorištava prednosti 3D NAND-a ili složenog flasha, predstavljajući nadogradnju za postojeće korisnike 2D NAND SSD-ova i korak naprijed za korisnike običnih tvrdih diskova. U ovoj cjenovnoj kategoriji trenutno nema još proizvođača koji nude 3D NAND flash.

Računala MSGW na Reboot Infogameru kao primarni uređaj za pohranu koristit će 256-gigabajtni Ultimate SU800.

Memorijski moduli XPG Dazzle izrađeni su za gejmere te nude sve prednosti DDR4 memorije uz poboljšane performanse i znatno manju potrošnju energije. Računala MSGW na Reboot Infogameru koristit će po dva 8-gigabajtna modula XPG Dazzle.

Računala MSGW koja pogone komponente tvrtke ADATA možete isprobati i sami posjetom štandu MSGW-a u paviljonu 9 na Reboot Infogameru od 8. do 13. listopada.