UPLAKANA KRALJICA

Janica tvrdi: Miller je dobio poklon od Ivice

22.02.2010 u 10:41

Bionic
Reading

Za razliku od Ivice Kostelića koji je presretan srebrom osvojenim u Vancouveru, njegova sestra Janica bila je kritičnija tvrdeći – Miller je dobio poklon od Ivice

Ivica Kostelić obranio je srebro u olimpijskoj superkombinaciji. Zadovoljan osmijeh ne silazi s lica najboljeg hrvatskog skijaša. Sretna je i njegova legendarna sestra Janica koja se ipak ne može oteti dojmu da je njezin brat trebao više napadati te je zbog toga poklonio zlato Milleru.

'Ne mogu se oteti dojmu, a on mi se stalno vraća koliko god ga htjela odagnati, da Bode može biti sretan što je dobio poklon od Ivice. Ako te Bode pobijedi u slalomu nakon toliko loših slalomskih godina, onda je to poklon, ali što se tiče medalje, njome sam superzadovoljna. Ovo je ogroman poklon za Bodea, barem ja to tako gledam. No, treba mu čestitati. Ivica je trebao više napadati, a ne biti toliko oprezan. U gornjem dijelu OK, srednji dio vrlo oprezan. Spust je jako lijepo vozio, ne razumijem zašto je donji dio toliko izgubio', kazala je Janica u razgovoru za Sportske novosti.

No ipak jedna od najboljih skijašica svih vremena nije mogla suspregnuti suze nakon što je njen brat osvojio i svoje drugo olimpijsko srebro u karijeri. Prema priznanju Ivice Kostelića u Večernjem listu njegova sestra je vrlo emotivno doživjela njegov uspjeh.

'Janica je malo plakala, malo se skrivala iza naočala. Olimpijske igre su za nas Kosteliće uvijek bile posebne', objasnio je Ivica kojeg je bodrila i njegova djevojka Elin.