OPREZNA NAJAVA

Jelušić: Barem deset cura može do medalje u slalomu

19.02.2010 u 11:40

Bionic
Reading

U srijedu navečer u Whistler je stigla gotovo čitava hrvatska ženska alpska reprezentacija, nedostaje još samo Sofija Novoselić, te skijaši Danko Marinelli i Dalibor Šamšal

Nika Fleiss i Ana Jelušić smještene su u apartmanima gdje su i Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim i Ivan Ratkić, a Tea Palić i Matea Ferk su smještene u Olimpijskom selu zajedno s ostatkom hrvatske olimpijske delegacije.

'Prvi dan je od dolaska pa imamo odmor. Došli smo pogledati kombinacijski slalom da malo vidimo stazu i osjetimo atmosferu i što lakše prebrodimo vremensku razliku. Vidim da je Mancuso uvijek na velikim natjecanjima dobra, Maria Riesch je zasluženo uzela zlato. Konkurencija je velika jer barem deset cura mogu uzeti medalju u slalomu. Vidjet ćemo jesu li dečki u pravu kad kažu da snijeg izgleda kao na Platku, a tamo sam kući', rekla je Ana Jelušić.

Prve dojmove je iznijela i Nika Fleiss.

'Gledali smo danas snimku kombinacijskog spusta i ujutro je bilo dosta mračno i grbavo. Danas se borimo s 'jet-legom', a od sutra kreću treninzi, ima još dosta dana do utrke. Svi smo se dobro smjestili i organizirali'.