PRIMJER ZA USPJEH

Brončani Fak na odmoru i - treningu

15.02.2010 u 20:59

Bionic
Reading

Jakov Fak i dalje je priča nad pričama u Hrvatskoj. Naš brončani biatlonac unatoč slavi i pažnji medija i javnosti ne odustaje od treninga. Za odmor ima vremena

Nakon osvajanja brončane medalje, ceremonije dodjele medalje i proslave koju je organizirao Hrvatski olimpijski odbor, hrvatski olimpijac Jakov Fak ponedjeljak je proveo na treningu i odmarajući se za sljedeći nastup.

'I dalje se osjećam kao najsretniji čovjek na svijetu. Bio je to dug dan, puno obaveza i na kraju proslava medalje. Sada mi je potreban ovaj dan odmora. Otići ću na trening, navečer na masažu i odraditi još psihičku pripremu za sutrašnju utrku po zaostatku', rekao je brončani olimpijac dan nakon osvajanja olimpijskog odličja.

Na svečanosti dodjela medalja, koja se održava na Medal Plazi u Whistler Villageu, udaljenom od Olimpijskog sela svega 15 minuta vožnje, došla je cijela muška alpska olimpijska reprezentacija. Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Ivan Ratkić, Ante Kostelić i ostale stručne i prateće osobe među kojima je bila i olimpijka Janica Kostelić. Unatoč hladnom vremenu i nastupu u spustu odmah sljedeće jutro, alpinci su željeli doći i čestitati Jakovu na povijesnom uspjehu.