BIJES U MANCHESTERU

Jako ružna uvreda sucu zbog popusta koji je dao Subašiću!

22.02.2017 u 08:45

Bionic
Reading

Poznati pjevač Liam Gallagher jedan je od najžešćih navijača Manchester Cityja, a nakon što nije dosuđen penal nad Aguerom niti dodijeljen crveni Danijelu Subašiću, ružno je opsovao suca Mateua na Twitteru...

Utakmica Cityja i Monaca jedna je od najboljih u posljednjih nekoliko izdanja Lige prvaka, a nakon što je završila 5:3 trener 'građana' nije se previše osvrtao na sporne detalje, sretan što je njegova momčad preokrenula rezultat i ostvarila pobjedu.

'Bila je to posebna utakmica. Imali smo sreće u drugom poluvremenu, a nesreću u prvom, bilo je uspona i padova. U uzvratu moramo zabiti gol ili ćemo biti eliminirani,' upozorio je Pep Guardiola.

Navijači Manchester Cityja teško su proživljavali ovaj susret, a pogotovo sporni detalj u 35. minuti, kada je Kun Aguero srušen u kaznenom prostoru, a sudac Mateu Lahoz umjesto crvenog kartona Subašiću i penala dodijelo je žuti karton Argentincu za simuliranje.

'Sudac je p...a!', napisao je na Twitteru Liam Gallagher, slavni muzičar i jedan od najpoznatijih navijača Cityja. Njegovo nezadovoljstvo dijelili su i mnogi drugi, no na kraju je ipak sve dobro završilo za nebesko plave.

Iako je kontakt između Subašića i Aguera bio evidentan, mišljenja oko ove situacije ipak su podijeljena, jer je napadač Cityja učinio sve kako bi iznudio penal i uvjerio suca da je pokošen. Počeo je padati i prije nego što je srušen...