NASTUP ZA ZABORAV

Subašić tragičar Monaca: Sudac ga spasio, a onda je zabrljao!

21.02.2017 u 23:16

Bionic
Reading

Danijel Subašić poznat je kao jedan od najpouzdanijih golmana Lige prvaka i francuskog Le Championnata, ali protiv Cityja ovog utorka u porazu 5:3 nije imao svoju večer. Trebao je dobiti crveni karton još u prvom poluvremenu, a krivac je za prvi pogodak Aguera...

Naš 32-godišnji golman jedan je od zaslužnih za odličnu sezonu Monaca koji vodi u francuskom prvenstvu, a igrao je odlično i u grupnoj fazi Lige prvaka, no i njemu se ponekad dogodi slabiji nastup.

Jednom takvom svjedočili smo ovog utorka. Danijel Subašić primio je pet pogodaka kod Manchester Cityja, a za onaj drugi apsolutni je krivac, jer mu je pobjegla lopta ispod ruke iako je udaraca Kuna Aguera u 58. minuti bio itekako ukrotiv.

Hrvatski reprezentativni vratar u tom trenutku zapravo ni nije trebao biti na terenu, jer je u 35. minuti pokosio Argentinca u kaznenom prostoru, ali sudac Antonio Mateu šokirao je Pepa Guardiolu i cijeli stadion dodijelivši žuti karton Agueru za simulaciju, a ne crveni Subašiću.

Danijelu se u tom trenutku osmjehnula sreća, ali kasnije ju nije uspio iskoristiti, a pred Monacom je jako puno posla u uzvratu, jer neće biti lako preokrenuti poraz 5:3 u Monte Carlu...