SUBAŠIĆU PUNA MREŽA

Kakva utakmica: City slomio Monaco u golijadi koja će se pamtiti!

21.02.2017 u 22:47

Bionic
Reading

U fantastičnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Manchester City pobijedio je Monaco 5:3 na Etihadu, dok je Atletico u Leverkusenu svladao Bayer rezultatom 4:2...

Bila je to večer golijada u osmini finala Lige prvaka. Manchester City i Monaco odigrali su jednu od najboljih utakmica viđenih u elitnom klupskom nogometnom natjecanju, a na kraju Pep Guardiola i njegovi igrači zadovoljniji iščekuju uzvrat.

Bio je to susret u kojem je City poveo golom Sterlinga, ali Falcao i Mbappe sve su preokrenuli do poluvremena. Radamel Falcao mogao je iz penala povisiti prednost na početku drugog dijela, ali Caballero mu je obranio, da bi zatim Danijel Subašić zabrljao i dopustio da mu udarac Aguera prođe kroz ruke za 2:2. Ranije ga je sudac spasio od crvenog kartona, iako je Argentinca srušio u kaznenom prostoru, no Kun je bio taj koji je dobio dvojbeni žuti karton za simulaciju.

Falcao je ipak u 60. minuti prekrasnim lobom vratio goste u vodstvo, ali zatim je Aguero iz voleja izjednačio, a Stones i Sane u završnici su napunili Subašićevu mrežu do kraja za konačnih 5:3 u nezaboravnoj utakmici.


City odlazi u Monte Carlo s velikom prednošću, ali ništa nije riješeno.

U drugom susretu igranom ovog utorka možda i jest, jer je Atletico s 4:2 svladao Bayer u gostima i opušteno dočekuje uzvrat na Calderonu. Saul je zabio sjajan gol, a u strijelce su se upisali još i Griezmann, Gameiro i Torres.

Šime Vrsaljko odigrao je cijelu utakmicu za goste.


Liga prvaka, osmina finala:

Manchester City – Monaco 5:3 (Sterling 26, Aguero 58, 71, Stones 77, Sane 83 / Falcao 32, 60 Mbappe 40)

Bayer L. - Atletico M. 2:4 (Bellarabi 48, Savić a.g. 68 / Saul 17, Griezmann 25, Gameiro 59, Torres 86)