NIKAD NIJE KASNO

Britki Jeličić ponovno se obratio Pivariću i Schildenfeldu

08.12.2016 u 09:20

Bionic
Reading

Joško Jeličić potvrdio se kao komentatorsko osvježenje, sjajno je analizirao utakmice Lige prvaka, a svojim je britkim primjedbama oduševio gledatelje. No sada se odlučio ispričati onima koje je poderao

Analizirajući svojedobno utakmicu Dinama i Seville (poraz 4:0) Joško Jeličić nije birao riječi. Katastrofalna igra 'modrih' nije mogla proći nekažnjeno, a Jeličić se u svojim komentarima posebno dotaknuo Josipa Pivarića i Gordona Schildenfelda.

Pivarića je nakon jedne od brojnih neuspješnih obrambenih intervencija nazvao Plivarić, a brzinu i pravovremenost Schildenfeldovih reakcija u toj utakmici usporedio je s trajektom.
'Za njega je Petar Hektorović - munja!' kazao je tada Jeličić i pobrao tisuće pohvala na društvenim mrežama.

Nakon što je Dinamo u srijedu u Torinu odigrao posljednju utakmicu u Ligi prvaka ove sezone (poraz 2:0 od Juventusa) Jeličić se još jednom osvrnuo na spomenuti 'modri' dvojac.

'Iskoristio bih ovu priliku da se ispričam Josipu Pivariću i Gordonu Schildenfeldu, rekao je Joško Jeličić u emisiji HRT-a nakon utakmice i dodao:
Pretjerao sam, nisam imao namjeru vrijeđati. Kritika da, ali omalovažavanje i uvrede na osobnoj razini - ne. Recimo da se Pivarić pokazao kao bolja osoba i bolji nogometaš nego što sam ja komentator. Tu sam kako bih komentirao isključivo nogomet.'