DIVLJAŠTVO

Noć užasa prije Lige prvaka; ležao je u lokvi krvi

22.11.2016 u 17:28

Bionic
Reading

Utakmica Lige prvaka između Seville i Juventusa imala je svoju krvavu uvertiru u huliganskom napadu na navijače talijanskog kluba koji se dogodio u jednom restoranu

Huliganizam nije problem samo hrvatskih klubova nego svugdje u Europi. Ni utakmice Lige prvaka nisu imune na divljačke napade, a novi se dogodio u večernjim satima ponedjeljka u Sevilli.

Skupina domaćih huligana, njih 40-ak, napala je manju skupinu od desetak talijanskih navijača koji su večerali u jednom domaćem restoranu u centru grada.

Prema posljednjim informacijama u bolnici su završile tri osobe, po jedan Talijan, Belgijac i Španjolac, a najgore je prošao 25-godišnji navijač Juventusa koji je zadobio više ubodnih rana, dobio udarac bocom u usta te je do dolaska hitne pomoći ležao u lokvi krvi. Nesretnik se nalazi izvan životne opasnosti.

'Napad se dogodio iznenada od strane osoba obučenih u crno i zamaskiranih lica koje su uletjele u restoran i vikale 'Sevilla, Sevilla'. To nije bila tučnjava nego agresija. Bio je to organizirani napad na osobe koje su mirno sjedale u restoranu,' rekao je neimenovani svjedok.

Iz španjolskog prvoligaša su se odmah oglasili, osudili nasilje, stavili se na raspolaganje policiji u svezi informacija i naglasili da ti napadači ne predstavljaju vrijednosti za koje se zalaže Sevilla.