IRONIČNI JOSE

Mourinho iskoristio Pogbin gol za obračun s kritičarima!

21.10.2016 u 10:27

Bionic
Reading

Nakon samo jednog gola u sedam prvenstvenih utakmica za Manchester United, o igraču koji je vlasnik najskupljeg transfera u povijesti nogometa, Paulu Pogbi, počeli su se pisati tekstovi koji su bili puni sumnja i kritika

Paul Pogba ovog se ljeta za rekordnih 105 milijuna eura preselio iz Juventusa u Manchester United i jasno je bilo da navijači od Francuza očekuju čuda. Međutim, njegove izvedbe na početku sezone bile su daleko od očekivanja pa su i navijači i novinari počeli negodovati.

Kritike su bile sve žešće, pa je nakon prve nešto bolje njegove izvedbe, Jose Mourinho - odmah digao glas i novinare ironično prozvao einsteinima.

Veznjak 'vragova' u utakmici protiv Fenerbahčea i pobjedi 4:1 zabio je dva gola. Prvi s bijele točke, a drugi iz prekrasne akcije još ljepšom Pogbinom završnicom.

'Prije svega, netko od vas prije 48 sati je govorio kako je riječ o jednom do najgorih igrača Premiershipa, a sada je najednom odličan igrač. Ne kritiziram nikog od vas osobno, već se obraćam svim medijima općenito, posebno einsteinima. Mi koji radimo s njime znamo da je Pogba jako dobar igrač, ali i da je svakom igraču potrebno neko vrijeme da bi pokazao sav svoj potencijal', rekao je Jose Mourinho, koji je nakon ovakve Pogbine prezentacije mogao biti na štihu.

S obzirom na to da je Pogba stigao iz Juventusa, a i sâm Moutinho je neko vrijeme vodio milanski Inter, imao je dodatno pokriće.

'Poznam talijanski nogomet jako dobro i znam da se tamo igra potpuno drugačije nego u Engleskoj. Ja ne govorim da se ovdje igra bolje, već drugačije.'

'Drugačiji je intenzitet, broj dodira lopte, sve je drugačije i zato mu treba vremena da se prilagodi. On je samouvjeren dečko, nije bio u depresiji jer su neki ljudi govorili da je loš igrač. Ostao je miran. A za svakog igrača važno je zabiti ovakav pogodak na svom stadionu, pred svojim navijačima. I još ako je ovako lijep.'