REAL ZABIO PET KOMADA

Leicester i dalje hit Lige prvaka, Juventusu važan trijumf

18.10.2016 u 22:56

Bionic
Reading

Leicester City trijumfom protiv Kopenhagena postao je prva momčad koja je zabilježila tri pobjede u grupnoj fazi Lige prvaka, a u Dinamovoj skupini Juventus je teškom mukom slomio Lyon i napravio velik korak prema prolasku dalje...

Nogometašima Leicestera možda ne ide ove godine u Premiershipu, no aktualni engleski prvak nije mogao na bolji način započeti svoju prvu povijesnu sezonu u Ligi prvaka.

'Lisice' su ovog utorka postale prva momčad koja je zabilježila tri pobjede u grupnoj fazi Lige prvaka i vrlo su blizu osiguranju prvog mjesta u skupini G te nastavka natjecanja u nokaut fazi.

Protiv Kopenhagena je Ranierijeva momčad došla do pobjede zahvaljujući golu Mahreza u 41. minuti, a Porto je u gostima pobijedio Brugge, no i dalje zaostaje velikih pet bodova i skupini G.

U skupini F nije bilo iznenađenja. Nogometaši Reala s lakoćom su se kod kuće obračunali s Legijom i došli do rutinske pobjede 5:1, uz golove Balea, Asensija, Vazqueza i Morate.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ušao je u igru tek u 80. minuti, a Luka Modrić još se oporavlja od ozljede koljena.

U istoj grupi Borussia Dortmund pobijedila je u gostima Sporting i pridružila se Realu na vrhu sa sedam osvojenih bodova.

U skupini E Danijel Subašić branio je u remiju Monaca 1:1 u gostima kod CSKA, dok su Bayer i Tottenham odigrali bez pogodaka u Leverkusenu. Ti su rezultati klub iz Kneževine ostavili na vrhu grupe.

U Dinamovoj pak grupi Juventus je ostvario veliku pobjedu u Lyonu. Iako je domaćin imao penal i igrača više, sve mu to ništa nije pomoglo jer je Cuadrado u 76. minuti zabio za Allegrijevu momčad i donio joj minimalni trijumf.

Zbog ozljeda Marko Pjaca i Mario Mandžukić nisu igrali, a Juventus i Sevilla sada imaju po sedam bodova, Lyon tri, a Dinamo je zadnji bez golova.