POPUT AMATERA

Italija se smije Interu, trener u šoku: Kakav su to gol primili!?

30.09.2016 u 11:11

Bionic
Reading

Nogometaši Intera doživjeli su drugi poraz u Europskoj ligi na gostovanju kod praške Sparte, a na užas trener Franka de Boera, svoj su poraz začinili amaterski primljenim pogotkom...

Katastrofa i sramota dvije su riječi kojima talijanskim mediji opisuju drugi nastup Intera u grupnoj fazi Europske lige. Nakon bolnog poraza kod kuće od izraelskog Hapoela, ništa bolje 'nerazzurri' nisu prošli ni u gostima kod Sparte od koje su izgubili 3:1.

Način na koji je Inter izgubio također je znakovit, a posebno drugi gol Kadleca u 25. minuti koji su milanske zvijezde primile poput pravih amatera. Naime, pri jednom slobodnjaku nitko nije pazio na domaćeg napadača koji je dobio loptu i praktički se sam ušetao u mrežu, na užas trenera gostiju.

'U nogometu je najvažniji stav na terenu, a onda tek možemo govoriti o taktici. Nismo pazili kod drugog gola i za mene je to nedopustivo. Poklonili smo nevjerojatan gol!', bijesno je zaključio Frank de Boer koji je našem Ivanu Perišiću dao tek pola sata utakmice.

'Nije istina da nam je Europska liga nebitna. Imamo kvalitetnu momčad u kojoj možemo zamijeniti igrače poput Perišića i Icardija i to nismo napravili jer nam je to nevažno natjecanje,' opravdavao se kasnije Nizozemac.

Cijeli ovaj scenario ide na ruku Marcelu Brozoviću kojeg je De Boer udaljio iz momčadi zbog neprimjerenog ponašanja, ali trener bi ga nakon svega trebao pomilovati i vratiti u momčad za vikend protiv Rome...