NEMAJU MILOSTI

Nijemci udarili po Ancelottiju već nakon prvog poraza Bayerna!

29.09.2016 u 17:31

Bionic
Reading

Možda Bayern niže pobjedu za pobjedom u Bundesligi, no neuspjeh na gostovanju kod Atletica u Ligi prvaka oslobodio je žestoke kritike njemačkih medija usmjerenih prema Carlu Ancelottiju...

Nije jednostavno biti trener Bayerna. Očekuje se da lako osvojiš titulu njemačkog prvaka i pobijediš u nacionalnom Kupu, no moraš nizati i pobjede u Ligi prvaka, inače ti javnost brzo okrene leđa.

Nakon što je bavarska momčad izgubila u Madridu od Atletica zahvaljujući pogotku Carrasca, njemački mediji žestoko su navalili na Carla Ancelottija, unatoč tome što mu je to bio prvi neuspjeh ove sezone.

Talijana optužuju da uopće nema koncept igre kojim bi se mogao nositi s najboljim klubovima Europe, da mu igrači igraju bez volje i strasti, a kaos i nered vladaju u veznoj liniji. Također mu se spočitava da mu momčad dok nema loptu u nogama nedovoljno pritišće protivnika i pokazuje mnoge defekte u obrambenoj igri.

Ancelottijevo guranje u prvi plan otpisanih Riberyja i Robbena također nije nešto što impresionira Nijemce koji se pribojavaju da će Bayern i ove sezone ostati kratak u elitnom klupskom nogometnom natjecanju u duelima s najboljim španjolskim klubovima.

'Opet Španjolci!', jedan je od naslova u tamošnjem tisku, nakon što ovih dana dvije Borussije i Bayern nisu uspjele savladati najjače predstavnike Primere.

U svakom slučaju, težak posao za Carla koji je prije samo dvije godine osvojio Ligu prvaka s Realom, a sada svi očekuju isto nakon što je preuzeo Bayern...