DIVE SE MAJSTORU

Ovaj potez Modrića potpuno je očarao Španjolce!

28.09.2016 u 16:55

Bionic
Reading

Iako je Real u Dortmundu i treći put u nizu ostao bez pobjede, Luka Modrić ponovno je zaslužio hvalospjeve španjolske Marce za svoj nastup na travnjaku...

Borussia i Real odigrali su 2:2 u iznimno sadržajnoj utakmici ovog utorka, a 31-godišnji hrvatski veznjak ponovo je bio jedan od najboljih nogometaša na terenu.

Kao i prethodnih tjedana, najpopularniji španjolski sportski dnevnik Marca posvetio mu je cijeli članak, u kojem se posebno divi jednom njegovom dodavanju vanjskim dijelom kopačke (na videu počinje oko 1:05, usporena snimka oko 1:35) kojeg opisuje 'najljepšim na svijetu'.

'Bez obzira na rezultat, ljestvicu i ostatak grupne faze, uvijek će nam ostati Modrić, najodlučniji nogometaš ovog Reala čiji je izostanak bolniji za ekipu od izostanka Ramosa, Ronalda ili Balea,' započinje svoj hvalospjev novinar Hugo Cerezo koji se zatim divi spomenutom dodavanju i opisuje ga superlativima te zatim zaključuje:

'Oko Luke postoji suglasnost, na terenu i izvan njega. Svi vole Modrića.'

Luka će novu priliku za dokazivanje imati u nedjelju protiv Eibara, a zatim ga čekaju reprezentativni izazovi protiv Finske i Kosova.