SRAMOTA NA BORONGAJU

Užas; Boysi napali Juventusove navijače, bilo je krvi...

27.09.2016 u 21:39

  • +25

Navijači uoči večerašnje utakmice Dinamo - Juventus

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajač

Bionic
Reading

Iako su se u Dinamu veselili povratku Bad Blue Boysa na maksimirski sjever, vjerujemo da su već sada požalili zbog njihove odluke

Naime, prema izvještajima koji silaze s punktova oko stadiona, Boysi su na ružan i brutalan način dočekali navijače Juventusa. A njih je u Zagreb stiglo oko 1.500, iz brojnih gradova Italije, ali i susjedstva.

Kako pišu Sportske novosti, stolice svuda porazbacane, razbijene boce, na travi leži čovjek u nesvijesti, prilično ružne slike. Otprilike dvije tisuće talijanskih navijača bilo je pri prismotri policije. Kako bismo otkrili što se točno dogodilo, prišli smo jednoj skupini Juventusovih navijača koji su u miru ispijali pivo.

'Bad Blue Boysi su napali Juventusove pristaše, 50-ak 'purgera' je navodno bez povoda krenulo prema nekolicini talijanskih navijača, čini se sasvim nepotrebno, a i sami ste vidjeli kakve su posljedice', rekao je za SN Jordan, veliki Juventusov navijač iz Makedonije.

Prema tome, one najave od popodneva, kada smo objavili galeriju s raspjevanim i sretnim navijačima Juventusa, možemo zaboraviti jer sada su oko njih brojne policijske snage.

Cijeli članak pročitajte OVDJE