JOSE U SVOM STILU

Mourinho našao opravdanje za drugi šamar u nizu!

16.09.2016 u 10:49

Bionic
Reading

Nakon drugog uzastopnog poraza Manchester Uniteda ovog četvrtka u gostima kod Feyenoorda, Jose Mourinho okrivio je suca za primljeni pogodak i zaključio da je njegova momčad bila bolja na terenu...

Mourinhova vladavina na Old Traffordu više ne djeluje tako idilično kao nakon prva tri kola u Premiershipu. Izgubio je Manchester United prošle subote od gradskog rivala Cityja, a ovog četvrtka doživio i razočaravajući poraz u gostima kod Feyenoorda na otvaranju grupne faze Europske lige.

Trenutak odluke dogodio se u Rotterdamu u 79. minuti kada je Tony Vilhena zabio pobjednički pogodak za nizozemski klub, a uzdrmani portugalski strateg ManUtda nakon poraza nije previše hvalio suparnika.

'Po mom mišljenju, kontrolirali smo utakmicu. Pokušavali smo pobijediti, a oni ne izgubiti. Osjećali smo da fizički kolabiraju u završnici i onda smo izgubili. To je dvostruka nesreća jer je gol postignut iz čistog zaleđa,' izjavio je Jose Mourinho nakon susreta koji štiti svoje igrače od žestokih kritika engleskih medija:

'Ne želim nikog osobno kriviti za poraz. Neki igrači su igrali svoje prve minute sezone. Neki su igrali bolje od drugih, ali morate shvatiti da nisu svi igrali iz tjedna u tjedan dosad.'

Manchester United sljedeću utakmicu igra u nedjelju u gostima kod Watforda.