PONOSAN NA WEMBLEYJU

Dirljiva poruka Subašića nakon podviga: Ja i moj brat gazimo!

15.09.2016 u 11:51

Bionic
Reading

Danijel Subašić iznimno je zadovoljan velikom pobjedom Monaca u gostima kod Tottenhama na otvaranju Lige prvaka koju je po običaju posvetio tragično preminulom bivšem suigraču Hrvoju Ćustiću...

Hrvatski reprezentativni vratar imao je problema s ozljedama u posljednje vrijeme, no uspio se oporaviti i zaigrati na Wembleyju u pobjedi Monaca protiv Tottenhama na otvaranju Lige prvaka.

Bio je to susret u kojem se u sastav vratio i Falcao, a golovima Bernarda Silve i Lemara klub iz Kneževine stigao je do impresivnog trijumfa rezultatom 2:1.

'Ovako otvoriti natjecanje, to je nešto iznimno, posebno jer se radi o pobjedi protiv favorita grupe. Dali smo sve od sebe danas i bila je to dobra pobjeda,' izjavio je za francuske medije Danijel Subašić nakon utakmice koji je oduševljen startom sezone te prvim mjestom u Le Championnatu:

'Ovo je zasad savršena sezona za nas. Osim utakmice protiv Guingampa, sve druge smo pobijedili. Svaki igrač kojeg trener stavi u igru igra dobro i to je odlično za ekipu. Nadam se da ćemo tako nastaviti. Kompaktni smo, igrači si pomažu i u čvrstom smo bloku, što nam ovaj put upalilo.'

Naš 31-godišnji vratar na Twitteru je po običaju naglasio da posvećuje pobjedu tragično preminulom bivšem zadarskom suigraču Hrvoju Ćustiću.

'Ja i moj brat gazimo i na Wembleyju! Hrvoje Ćustić živi vječno!', napisao je Subašić.