TRENER POD KRITIKAMA

Pjaci se u Juventusu događa isto što i kod Čačića?

15.09.2016 u 09:54

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri našao se pod kritikama talijanskih medija nakon što je Marka Pjacu prekasno uveo tek u 86. minuti. Ponovilo se isto što se događalo mladom talentu i u reprezentaciji kod Ante Čačića...

Talijanska javnost nije zadovoljna remijem bez golova Juventusa protiv Seville na otvaranju Lige prvaka. Klub iz Torina doveo je skupocjena pojačanja ovog ljeta i slovi kao jedan od favorita za osvajanje natjecanja, no nije to opravdao na terenu i mediji u susjednoj nam zemlji vrlo su kritični prema treneru.

Dnevnik Gazzetta dello Sport najviše zamjera Allegriju prekasno uvođenje zamjena. Smatra da je kreativni Miralem Pjanić trebao dobiti više od posljednjih dvadesetak minuta, a posebno kritizira ulazak Marka Pjace tek u 86. minuti susreta.

Naš se mladi talent u to malo vremena koje je proveo na terenu istaknuo driblinzima, a na njemu je mogao biti dosuđen i penal, što je dokaz da je mogao napraviti više da je dobio veću minutažu. Tako se Pjaci ponavlja u Juventusu isto što i u reprezentaciji na Euru kod izbornika Čačića koji ga je također uvodio tek u završnim minutama i zbog toga doživio kritike.

Još je gore kod Allegrija ovaj put prošao Mario Mandžukić koji na terenu nije dobio niti minute.

'Uveo sam Pjacu, a ne Mandžukića jer je Marko jak jedan na jedan,' pravdao se strateg Juventusa nakon susreta, no talijanska javnost nije impresionirana i za dva tjedna na Maksimiru protiv Dinama morat će Stara Dama znatno popraviti dojam...