GRUZIJCI IZNENADILI

Kranjčar priznao: Puno teža utakmica nego što sam mislio!

27.07.2016 u 09:04

  • +12

Liga prvaka, 3. pretkolo: Dinamo Z. - Dinamo T.

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Bionic
Reading

Zlatko Kranjčar smatra da je pobjeda 2:0 zagrebačkog Dinama protiv imenjaka iz Tbilisija bila zaslužena, ali kaže da tako tešku utakmicu ipak nije očekivao...

'Modri' su se dobro namučili protiv gruzijskog protivnika ovog utorka. U pojedinim dijelovima utakmice gosti su bili bolja momčad na terenu, ali efikasnost zagrebačkog Dinama na kraju je presudila koji je golovima Soudanija i Ćorića stigao vrlo blizu plasmanu u posljednju fazu kvalifikacija za Ligu prvaka.
'Odradili smo puno težu utakmicu nego što sam ja mislio. No, rezultat je odličan. Na kraju smo zasluženo pobijedili,' izjavio je Zlatko Kranjčar nakon susreta pa se osvrnuo na događanja na terenu:

'Nije bilo lako, iako smo držali ritam utakmice. Prvih 15 minuta nije bilo na nivou, ali kasnije smo kroz kvalitetu došli do situacija za golove i imali priliku ostvariti i uvjerljiviju pobjedu. Oni su kvalitetna ekipa, ali mi smo kvalitetniji i po igri smo zaslužili još bolji rezultat. Moramo u uzvratu biti oprezni i postići gol u gostima. Oni će nas sigurno pokušati zaskočiti, ali ovaj rezultat nam daje vjeru i samopouzdanje da možemo ići dalje.'

Dinamov strateg zadovoljan je igrom svojih igrača, unatoč pokazanim slabostima.

'Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji. U vremenu koje dolazi još ćemo neke stvari pospješiti. Imali smo kratke pripreme i polagano se sada dižemo i sve dolazi na mjesto kako sam ja zamislio. Siguran sam da će momčad biti sve bolja i kvalitetnija,' zaključio je Kranjčar.

Dinamo u petak igra protiv Slavena u 3. kolu MAXtv Prve lige, a onda ga sljedećeg utorka čeka novi okršaj s gruzijskim imenjakom.