KREĆE NOVA ETAPA

Slovenci spremni za bitku sa Slavenom Bilićem

22.07.2016 u 20:34

Bionic
Reading

Idućeg tjedna West Ham i hrvatski stručnjaci u njegovom stožeru u susjedstvu započinju službeni dio sezone, a Slovenci im 'obećavaju' da ih čeka težak zadatak

Slovenske Domžale su u napetom uzvratu (2:1, ukupno 3:2) svladali Šahtjor iz Soligorska i izborili si dvoboj trećeg pretkola Europske lige protiv West Hama. Zaslužili su tako čast biti prva momčad koja će istrčati na londonski Olimpijski stadion, no prije toga ih čeka ogled u Ljubljani. Renomiranijeg protivnika, a time i veći motiv, nisu mogli dobiti....

'Jasno je tko u ove dvoboje ulazi kao favorit, ali protiv Šahtjora smo dobili klasični nogometni rat i puni smo samopouzdanja,' počinje bosanski kapetan Domžala Kenan Horić za slovenski siol.net i nastavlja:


'Naravno da znamo puno o West Hamu gdje je Slaven Bilić sastavio odličnu momčad, ali isto tako znamo i da nemamo što izgubiti. 'Pružit ćemo 200 posto' svojih mogućnosti i vjerujem da možemo izboriti rezultat koji će nam pružiti nadu za uzvrat u Londonu,' završava Horić.

Slovenski mediji se pune optimizmom uobičajenim argumentima: West Ham ne briljira na pripremama, Englezi ponekad 'tankiraju' u Europi kako bi si olakšali (pre)gust raspored, slovenska liga je za razliku od Premiershipa već počela, čuda se događaju... Sve stoji, ali i zovu se čuda jer se događaju iznimno rijetko.

Domžale su si izborile svojevrsni nogometni praznik, ali ne misle 'skinuti gaće'