ZAHVALIO NAVIJAČIMA

Trener Hajduka iskren: Igrali smo loše, ali prolaz se pamti

22.07.2016 u 00:07

  • +5

Europska liga, 2. pretkolo: Hajduk - Iasi

Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Bionic
Reading

Marijan Pušnik priznaje da nije impresioniran viđenim na terenu od svoje momčadi protiv rumunjskog Iasija, ali vjeruje da će se Hajduk posložiti i biti bolji u nastavku sezone...

Hajduk je preživio u Europi, zahvaljujući golovima Tudora i Ohandze u uzvratnoj utakmici 2. pretkola protiv rumunjskog Iasija. Gosti su prijetili, igra splitske momčadi nije izgledala impresivno u pojedinim dijelovima utakmice, no na kraju je sve sretno završilo, na radost domaćeg stratega.

'Zahvalio bih navijačima koji su nas digli dok smo loše igrali, u završnici utakmice. Mi smo igrali loše, to treba priznati. Neki igrači su igrali sa strahom, neki bez želje, ali prolaz je ono što će se pamtiti. Međutim, mi trebamo još puno, puno raditi,' izjavio je Marijan Pušnik nakon pobjede 2:1 ovog četvrtka.

Splitski strateg je svjestan da momčad još nije u svojoj najboljoj formi, a Europa ne čeka.

'Jedni su tek došli, jedni žele ići i treba to sve posložiti. Iako su puno griješili, dečki su se borili i moram im čestitati,' zaključio je trener Hajduka.


Kapetan Nikola Vlašić bio je zadovoljan kako je susret završio.

'Utakmica je bila teška, travnjak nije bilo u najboljem stanju, ali mislim da je na kraju odlično ispalo,' izjavio je mladi Hajdukov veznjak pa se osvrnuo na sudar s ukrajinskom Oleksandrijom:

'Dobro ćemo ih proučiti i učiniti sve da ih pobijedimo.'