'VIDIMO SE USKORO'

Kranjčar se nakon pobjede osvrnuo na navijače i Pjacu

21.07.2016 u 09:18

Bionic
Reading

Nakon pobjede 2:1 u Skopju, Dinamov je uzvrat drugog pretkola Lige prvaka u Zagrebu bio prilično napet. Vardar je dva puta vodio, no Dinamo je golovima Marka Pjace, kojem je to ujedno bio i oproštaj od 'modrog' dresa ipak stigao do pobjede i rezultatski sigurnog plasmana u sljedeći krug natjecanja

'Želim čestitati igračima na zasluženoj pobjedi i prolazu. Vardar je dobro ušao u utakmicu, ali u važnijim trenucima smo bili bolji i priveli utakmicu kraju na način na koji smo mi željeli. Nismo realizirali svoje prilike, a i sudac nam nije svirao čisti penal na Pjaci što bi sigurno promijenilo tijek utakmice. Na početku smo bili nesigurni u pasovima, griješili smo u zadnjoj liniji jer su nam stoperi vodili igru i tu smo im otvorili neke situacije ispred našeg gola i, na koncu, vodstva. U nastavku smo ušli odlučnije, preselili smo igru na njihovu polovicu, ušao je Benković što nam je donijelo stabilnost u sredini jer su se Machado i Antolić su se pomaknuli prema naprijed i bili smo dosta bolji. Mislim da je taj potez odlučio pobjednika', rekao je Dinamov trener Zlatko Kranjčar, a prenosi službena stranica kluba, nakon utakmice pa nastavio.

'Najvažnije da smo se plasirali dalje, ostvarili smo dvije pobjede što je važno za koeficijent i nastavljamo u Europi te se već sutra okrećemo Dinamo Tbilisiju', kaže trener pa posebno ističe atmosferu:

'Veliko hvala svima danas. Bio je užitak igrati na Maksimiru, atmosfera je bila pozitivna i sjajna, a mislim da su igrači vratili i da su navijači otišli kući zadovoljni. Vjerujem da su im naša igra, pobjeda, ali i želja koju su igrači pokazali najbolja pozivnica za idući tjedan i utakmicu protiv Tbilisija.'

Trener je prokomentirao igru dvostrukog strijelca, asistenta i zvijezdu večeri Marka Pjacu:

'Sve je bilo jako lijepo i mislim da je Marko zaslužio takav jedan oproštaj od Dinama. Svi mi mu želimo sve najbolje u nastavku karijere, a publika je svojim pljeskom i ovacijama sve rekla što misli o njemu. Mogu mu se samo zahvaliti i zaželjeti puno sreće jer se radi o fantastičnom igraču i dečku. Jako lijepo od publike što su mu priredili ovakav oproštaj', zaključio je trener.