DOLAZI VARDAR

Evo gdje gledati oproštaj Pjace od Dinama; Cico poziva navijače!

20.07.2016 u 14:12

Bionic
Reading

Dinamo u srijedu na Maksimiru, nakon pobjede u Skopju 2:1, dočekuje u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka makedonski Vardar (Arenasport 2, 20.45 sati, MAXtv)

Međutim, važna utakmica protiv Vardara - nakon koje Dinamo želi doći do još jednog nastupa u elitnoj Ligi prvaka - bit će posebna po tome što će rvatski reprezentativni napadač Marko Pjaca (20) posljednji puta, prije odlaska u talijanski Juventus, istrčati pred navijače u dresu Dinama.

'Sutra ću odigrati zadnju utakmicu za Dinamo, a nakon toga odlazim iz kluba koji volim i za koji navijam otkad sam se rodio. Ime kluba u koji odlazim bit će poznato za nekoliko dana, tako da vas molim za razumijevanje', između ostalog je kazao Pjaca

Podsjetimo, Dinamo je prije tjedan dana u prvoj utakmici u Skoplju svladao Vardar 2:1, a tu će pobjedu pokušati potvrditi u srijedu i izboriti prolazak u 3. pretkolo u kojemu će mu suparnik biti pobjednik dvoboja između gruzijskog Dinama iz Tbilisija i armenskog Alaškerta. U prvoj utakmici tih klubova igranoj u Tbilisiju Dinamo je bio bolji 2:0, a uzvrat je u utorak u Erevanu.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport 2), utakmice Lige prvaka možete gledati na pay per view online servisu Match.tportal.hr.
Uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka Dinamo-Vardar možete gledati na kanalu Arenasport 2.
Korisnici usluge MAXtv To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmicu na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok ona traje nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Trener Dinama Zlatko Kranjčar u najavi uzvratne utakmice protiv Vardara kazao je kako je svjestan da je njegova momčad u prvoj utakmici usprkos pobjedi imala oscilacija u igri.

'Sutra moramo potvrditi pobjedu u prvoj utakmici iako smo svjesni kako smo imali određenih oscilacija u fazi defenzive, ali to smo apsolvirali i analizirali i nadam se korekcijama u toj fazi igre. Veseli me to da Vardar dolazi s optimizmom jer to daje i dozu ozbiljnosti nama. Momčad je posljednjih dana i osvježena i sutra moramo potvrditi da su i rezultat i kvaliteta na našoj strani. Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i očekujem kako će nam sutra publika, koju očekujem u većem broju, dati podršku i biti dio nas', izjavio je Kranjčar.

Uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka Dinamo-Vardar možete u izravnom TV prijenosu gledati na kanalu Arenasport 2 (MAXtv) od 20.45 sati.Više informacija OVDJE