DINAMO LOVI LP

Cico Kranjčar razmišlja samo o Vardaru; odbio komentirati ždrijeb

15.07.2016 u 14:33

Bionic
Reading

Nakon je ždrijeb u švicarskom Nyonu odredio kako će hrvatski prvak Dinamo, ako prođe makedonski Vardar (uzvrat 20.7. na Arenasport 2), igrati protiv gruzijskog Dinamo Tbilisija ili armenskog Alashkerta svoj komentar očekivano je dao i trener modrih Zlatko Cico Kranjčar. Međutim, više je pričao o Vardaru

Naravno, prije nego što je komentirao ždrijeb iskusni Kranjčar nekoliko riječi kazao je o uzvratu protiv Vardara koji se igra 20. Srpnja na Maksimiru (Arenasport 2, 20:45).

'U prvoj utakmici je Vardar u drugom dijelu bio opasan jer smo im mi dozvolili. Naravno, oni posjeduju kvalitetu iskoristiti prostor koji im se otvori, ali mi moramo smanjiti propuste kakve smo imali u defenzivi. Od ponedjeljka ćemo na treninzima raditi na tome i siguran sam da im nećemo dozvoliti nešto slično u uzvratu u Zagrebu', kazao je Kranjčar dodavši:

Kako i gdje gledati  Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport 2) uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka Dinamo-Vardar možete 20.7. (20:45) gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr.
Korisnici usluge MAXtv To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju ako se u tom trenutku nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

'Već sam prije utakmice rekao da je Vardar kvalitetna momčad, cijenimo ih tako da se pripremamo kao za prvu utakmicu, ali isto tako imamo odličnu zalihu iz prve utakmice i igramo pred svojim navijačima tako da smo u dobroj situaciji.'

Nakon što je održan ždrijeb 3. Pretkola Lige prvaka, u kojem bi Dinamo trebao na pobjednika para Dinamo Tbilisi – Alaškert, kazao je:

'O protivniku bih detaljnije pričao tek kada završi utakmica protiv Vardara i potvrdimo svoje mjesto u 3. pretkolu', kratko je rekao trener Kranjčar odbivši komentirati ždrijeb. Opreza nikad dosta.

Dodajmo još kako je u petak u Maksimiru predstavljen novi voditelj nogometne škole, legendarni stručnjak Ivo Šušak.

Upravo je Šušak rekao nekoliko riječ o gruzijskoj momčadi koja će vrlo vjerojatno stajati modrima na putu prema Ligi prvaka:

'Oni su izuzetno talentirani nogometaši, uvijek su imali svoje predstavnike u reprezentaciji Rusije, Dinamo je veliki klub s puno trofeja, ali ponavljam da trebamo pričekati da jedan i drugi Dinamo prođu dalje. Idemo redom…'

Prvi dvoboji 3. kola kvalifikacija za Ligu prvaka na rasporedu su 26. i 27. srpnja, a uzvrati 2. i 3. kolovoza.